1. Intuita

Ju keni instinktet më të mira kur bëhet fjalë për përballjen me botën rreth jush. Ju jeni kaq në harmoni me atë që është e drejtë, saqë është e vështirë për ju që të lidheni me të vërtetë me diçka që është e gabuar. Shpirtrat e lashtë janë në gjendje të mbledhin gjurmë të fytyrës, shprehje dhe mund të bëjnë për vete pothuaj të gjithë. Njerëzit kanë vështirësi në fshehjen e emocioneve të tyre dhe ju e dini saktësisht se çfarë të thoni ose të bëni për ta.

  1. Dija

Shpirtrat e lashtë janë disa nga qeniet më të vetëdijshme në botë. Ato janë të hapura për të gjitha mundësitë në univers, plotësisht të vetëdijshëm për atë që po ndodh. Edhe pse bota mbetet e gjërë, shpirtrat e lashtë dëgjojnë zhurmat e Tokës, ata janë në gjendje të perceptojnë emocionet e njerëzve dhe të pranojnë gjëra që nuk mund të ndryshojnë kurrë.

  1. Mësoni si të tërhiqni njerëz të tjerë

Shpirtrat e lashtë kanë një kuptim shumë të thellë të Ligjit të Tërheqjes, kur është fjala për interesat e njerëzve. Kjo jua bën të lehtë të merrni gjërat që dëshironi, pasi njerëzit janë tërhequr shumë nga ju, për arsye që nuk i njihni. Ju habiteni shpesh nga lehtësia e tërheqjes së të tjerëve në praninë tuaj.

  1. Koha nuk ka rëndësi për ju

Koha është e parëndësishme për shpirtrat e lashtë thjesht sepse ata kanë kaluar kohë të mjaftueshme në jetën e kaluar, sa që nuk ka më rëndësi. Ju e dini që keni më shumë kohë se sa të bëni gjërat që dëshironi, të ecni në ritmin tuaj dhe të arrini qëllimet tuaja në mënyrën tuaj. Koha nuk ka të bëjë me programin tuaj. Ju jeni aq fluidë sa edhe uji që pini.

  1. Ju mund të menaxhoni lëvizjet

Edhe në qoftë se shpirtrat e lashtë nuk pëlqejnë të lëvizin ose të dalin jashtë linje, ata përballen me atë pa sforco dhe me hijeshi. Ata preferojnë njerëzit dhe gjërat me të cilat njihen. Ndonjëherë mund t’ju duket se keni lindur në kulturën, familjen ose në trupin e gabuar. Shpirtrat e lashtë kanë konflikt me jetën e tyre të re nganjëherë sepse ndihen të pavend në botë.