A jeni përpjekur të shikoni nivelin tuaj të intuitës? A jeni një person me nuhatje? Intuita është një veprim i perceptimit ose dallimit të diçkaje që mund të ndodhë, pavarësisht nga analiza apo arsyetimi.

Dashi
Dashi ka nuhatje të fuqishme dhe të rëndësishme në jetën e tij. Ai ka një pamje të gjerë të situatave, duke parashikuar se çfarë do të ndodhë. Kur e bllokoni këtë energji, keni migrenë dhe pagjumësi. Mendja është e shkathët dhe merr veprime impulsive, duke ndjekur atë që mësuesi i brendshëm këshillon. Intuita garanton sukses në projekte të guximshme.

Peshqit
Peshqit gëzojnë një perspektivë shumë më pozitive të gjërave që kanë ndodhur në të kaluarën, madje edhe me ato ngjarje që i kanë lënduar aq shumë. Gjatë këtij momenti të pranimit, intuita juaj do të jetë shumë intensive dhe ju duhet ta përdorni atë për të zgjidhur konflikte të tilla. Është koha që më në fund të hapni zemrën tuaj dhe me të vërtetë të kuptoni se kohët e komplikuara dhe të vështira janë në gjendje t’ju bëjnë edhe më të fortë dhe më këmbëngulës.

Akrepi
Intuita do të gjejë forcën për të besuar në burimet e veta dhe për të hequr qafe gjërat që e pengojnë dikë që të jetë shumë më mirë, duke përfshirë njerëzit që gjithmonë shkaktojnë diçka të keqe. Përdoreni atë pa frikë mos gaboni, sepse do të zbuloni mënyrën më të mirë për të ecur përpara.

Gaforrja
Intuita e Gaforres do t’ju udhëheqë drejt rrugës më të mirë. Përfundimisht ata do të krijojnë më shumë ndërgjegjësim dhe ju do të kuptoni se ju duhet të ndaloni vënien e të tjerëve para vetes. Njerëzit e kësaj shenje duhet të përfitojnë nga ky moment, sepse shumë ndryshime pozitive mund të vijnë përmes intuitës intensive që do të jetë e pranishme gjatë ditëve të ardhshme në jetën e Gaforres.