Shpesh zhgënjehemi nga njerëz që nuk mbajnë sekretet që ne ua kemi besuar atyre.

Është dikush tjetër që vendos të bëjë informacionin tuaj privat, publik.

Këta janë njerëz me të cilët nuk do të dëshironim të shoqëroheshim.

Për fat të mirë, ka njerëz që i kuptojnë konceptet e mbajtjes së sekreteve, maturisë dhe mbajtjes së një informacioni të caktuar të fshehtë.

Këta janë njerëz që ne mund t’u besojmë dhe të hapemi me ta pa frikë. A jeni një prej tyre?

Akrepi

Nëse i besoni personave të shenjës së Akrepit dhe u thoni atyre që ta mbajnë për vete sekretin, ata kurrë nuk do t’ia tregojnë njeriut të gjallë. Ata do t’i mbajnë gjithmonë gjërat tuaja të besuara.

Akrepi ndihet i detyruar që ta mbajë deri në fund besimin rreth diçkaje private. Ata priren të jenë sekretë në vetvete, kështu që mund të siguroheni që nëse nuk i tregojnë vetë sekretet e veta, e sigurt që nuk do t’i tregojnë as tuajat.

Demi

Nëse dikush e di rëndësinë e mbajtjes së një sekreti, ai është Demi. Duhet shumë që një person i shenjës së Demit të krijojë besim, kështu ata e kuptojnë rëndësinë. Nëse ju duhet të shprehni diçka, Demi është personi që ju duhet.

Ata dëgjojnë me qetësi, ofrojnë ndihmë nëse mendojnë se ju duhet dhe nëse i bëni me dijeni që ajo që shprehët është sekret, ata do ta mbajnë të tillë, edhe nëse vihen nën presion nga dikush për të treguar.

Personat e shenjës së Demit janë agjentë sekretë të shkëlqyer, njerëzit përpiqen të nxjerrin informacion prej tyre, por Demi nuk thyhet.

Virgjëresha

Një Vigjëreshë do ta mbajë me patjetër sekretin tuaj, por kjo nuk do të thotë që nuk do të përpiqet të të ndihmojë në një farë mënyre.

Nëse është diçka nga e kaluara, ato mund të përpiqen që t’ju ndihmojnë që ta kaloni atë dhe nëse është diçka që ka ndodhur së fundmi, ato do të bëjnë çdo gjë që munden për ta zgjidhur problemin dhe për t’ju bërë të ndiheni më mirë.

Virgjëreshat nuk janë vetëm shumë të zgjuara, ato janë edhe të besueshme. Ato e kuptojnë se disa gjëra duhet të qëndrojnë private.