Të jemi të pranuar. A nuk është kjo që ne duam? Në varësi të astrologjisë dhe kohës kur, ku dhe në cilën familje keni lindur, mund të keni një tendencë shumë të kufizuar për t’u pranuar, edhe nëse horoskopi juaj ju këshillon ndryshe. Ndoshta jeni krejtësisht jotolerantë për aspekte të caktuara të personalitetit të një personi (ndoshta kjo është edhe arsyeja pse jeni vetëm).

Ujori
Njerëzit e kësaj shenje thjesht duan një jetë të lehtë dhe ata e kanë kuptuar se nëse pranojnë të tjerët siç janë, ata gjithashtu do ta kenë më kollaj në jetë. Pra, ata pranojnë, por gjithashtu janë inteligjentë, pranojnë të shmangin debatet dhe ta bëjnë jetën një eksperiencë më të këndshme.

Bricjapi
Nuk mund të mendohet se Bricjapi është ndër shenjat më të pranueshme të zodiakut, por kjo shenjë është shumë inteligjente dhe ne të gjithë e dimë se përshtatshmëria është një shenjë e inteligjencës. Ajo bazohet në mbijetesë; nëse ju dakordësoheni, mbijetoni. Nëse sulmoni, do të sulmoheni.

Gaforrja
Gaforrja është një nga shenjat më të hapura të zodiakut, ngrohtësia dhe qëndrimi i pranimit ndaj të tjerëve shpesh janë të lindura në këtë shenjë. Mund të thuhet gjithashtu se Gaforret pranojnë më shumë se të tjerët, sepse ata me të vërtetë kanë interes për njerëzit e tjerë. Nuk është se ata janë të lirë të gjykojnë, por kanë një interes në të afërmit e tyre dhe janë të gatshëm të pranojnë të keqen bashkë me të mirën.