Kur flasim për ndjeshmërinë, të gjithë ne e përjetojmë atë në nivele të ndryshme, disa preken shumë shpejt, ndërsa disave të tjerë as që nuk ua ndjen dhe qeshin me çdo gje.

Ndërkohë që nuk duhet të largoheni plotësisht nga bota, duke qenë shumë e ndjeshme dhe të mendoni se është një disavantazh vetëm se disa du ua vënë në dukje apo do ta përdorin për qëllimet e veta negative.

Dramatikë apo thjesht shumë të ndjeshëm?

Ndërkohë që ka shumë njerëz që janë vërtet më të ndjeshëm se të tjerët, ka të tjerë që thjesht e shtiren për ndjeshmërinë e tyre në një përpjekje për të tërhequr vëmendjen dhe jo gjithmonë në një mënyrë të mirë! Ndonëse secili e di vet kur vjen fjala për gjërat e zemrës, por çfarë duhet të shikojmë me të vërtetë se pse këta njerëz sillen në këtë mënyrë dhe cila është zgjidhja për ndjeshmërinë e tyre?

Dhe kur është fjala për shenjat e zodiakut, 3 prej tyre dallohen shumë për derdhjen e lotëve të bollshëm për ato që të tjerët mendojnë si një gjë jo të rëndësishme. Lexo për të mësuar nëse shenjat tuaja janë në listë ose jo …

Gaforrja
Padyshim që gaforrja është shenja më e ndjeshme nga të gjitha shenjat zodiakale dhe kur sulmohen, ata qajnë si një fëmijë i vogël. Megjithatë nuk shfaqin shenja të zemërimitdhe do të tërhiqen në vetminë e tyre derisa tu dalin sytë nga të qarët.

Sigurisht, në fund ata urrejnë atë që kanë bërë.

Si ta përballosh? Kur gaforret qajnë, mos i lini ata vetëm. Kjo shenjë vazhdimisht ka nevojë për mbështetje dhe siguri, kështu tregoni atyre se jeni aty! Kurrë mos i lini ata vetëm.

Peshqit
Peshqit gjithashtu konsiderohen si një shenjë shumë e ndjeshme. Ata normalisht nuk i shfaqin kurrë ndjenjat e tyre dhe nëse trajtohen në mënyrë të gabuar, ata pothuajse gjithmonë qajnë! Pjesa më e keqe është se asnjëherë nuk do ta kuptoni çfarë u keni bërë.

Si t’I përballosh ata? Kur lëndoni një Peshq, thjesht kërkoni falje dhe kaloni kohë me ta. Kjo do të jetë e mjaftueshme për t’i qetësuar.

Akrepi
Akrepi është shenja e tretë më e ndjeshme. Shumica e akrepave bëhen agresivë kur lëndohen dhe madje mund të bërtasin apo të thyejnë gjëra! Ata nuk i marrin mirë kritikat dhe shpesh mund të qajnë si një foshnje kur lëndohen.

Si ta përballoni ndjeshmërinë e tyre? Për të ndihmuar një akrep, ju do të duhet ta qetësoni atë së pari. Sigurohuni që të bëni atë që duhet të bëni dhe të qetësoheni, përpara se të bëni lëvizjen tuaj të ardhshme!

Shenjat më krenare …

Sapo pamë shenjat e ndjeshme, tani është koha për të parë më krenarët …. Hidhni një sy:

Luani
Është e qartë se luanët janë më krenarët. Ju mund tu silleni keq atyre, ti largoni nga vetja dhe ata thjesht do të ikin pa nxjerrë as edhe një pikë lot.

Dashi
Dashët janë shumë impulsivë dhe mund të acarohen kollaj. Ata janë dhe hajshtëzakonisht në humor dhe mund të ndryshojnë nga çasti në çast. Duhet të jeni gjithmonë në pararojë me ta.

Pra, jeni të ndjeshëm apo krenarë?