Fillimi i garës për zgjedhjen e drejtuesve të rinj të shërbimit në QSUT, nga vështrimi i emrave konstatohet se pjesa më e madhe e tyre tyre janë emra të vjetër.

Konkretisht 24 prej tyre kanë më shumë se 8 vite si drejtues të shërbimeve në QSUT, për 9 raste, zgjidhjen do ta japë Gjykata Administrative.

Çështja e emërimeve dhe e përzgjedhjes së shefave të rinj ka shkaktuar jo pak reagime dhe pakënaqësi në radhët e mjekëve duke qenë së shumica e emrave në liste drejtojnë shërbimet përkatëse që prej vitit 2011 të cilët kanë patur një mandate 4 vjeçar, por që tashmë kanë kaluar në 2 vite afatet dhe ata vijojnë të jenë në detyrë.

Lista e të emëruarve:

Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme I, Emond Çeliku
• Shërbimi i Urgjencës e Pediatria e Përgjithshme, Numila Kuneshka
• Shërbimi i Pediatrisë Infektive, Gjeorgjina Lito Kule
• Shërbimi i Imazherisë e Mjekësisë Nukl., Durim Çela
• Shërbimi i Anestezi-Reanimacionit, Ilir Ohri
• Shërbimi i Pediatrisë, specialiteti I, Luljeta Kote Serbo
• Shërbimi i Neurologjisë, Jera Kruja
• Shërbimi i Hipertonisë e Mjekësisë Interne, Mihal Tase
• Shërbimi i Reanimacionit të Pediatrisë, Elmira Kola
• Shërbimi i shërbimit të Kardiologji I, Artan Goda
• Shërbimi i Laboratorit Imunologjik, Genc Sulçebe
• Shërbimi i Laboratorit Klinik Biokimik, Anyla Bylo
• Shërbimi i Djegie Plastikës, Gjergji Belba
• Shërbimi i Laboratorit të Gjenetikës, Anila Babameto
• Shërbimi i Psikiatrisë, Ariel Çomo
• Shërbimi i Alergologjisë, Etleva Loloçi
• Shërbimi i Reumatologjisë, Teuta Baçka
• Shërbimi i Onkohematologjisë, Anila Godo
• Shërbimi i Nefrologjisë, Rezar Xhepa
• Shërbimi i Neurokirurgjisë, Mentor Petrela
• Shërbimi i Hematologjisë, Arben Ivanaj
• Shërbimi i Gastrohepatologjisë, Adriana Babameto
• Shërbimi i Nefrologjisë, Myftar Barbullushi
• Shërbimi i Kardiologjisë, II, Alban Dibra
• Shërbimi i Laboradorit Mikrobiologjik, Andi Koraqi
• Shërbimi i Kirurgjisë Vaskulare, Sokol Xhepa
• Shërbimi i Sëmundjeve Infektive, Najada Çomo
• Shërbimi i Kirurgjisë së Përgjithshme, Arben Gjata
• Shërbimi i Otorino-laringologjisë, Besim Boçi
• Shërbimi i Okulistikës, Vilma Mema
• Shërbimi i Ped. së Specialiteteve, Paskal Cullufe
• Shërbimi i Laboratorit të Anatomisë, Majlinda Ikonomi