Që pas publikimit, kjo video është bërë menjëherë virale në internet, teksa ka marrë dhe rreth 2 milionë shikime.

Është thjesht një ndeshje amatore, por një lojtar u kalon topin poshtë këmbëve në mënyrë spektakolare dy mbrojtësve duke i nxjerrë jashtë loje.