Një nënë ka zbuluar tmerrin e saj pasi të dyja vajzat u sëmurën pas një feste familjare.

Danielle MacIntyre shpenzoi 3,000 paund për një pushim prej 7 netësh në hotelin Club Mac në Alcudia, Majorca, me fëmijët Nevah, tre vjeç dhe Milla pesë muajsh.

Nevah pësoi një skuqje të fortë tek këmbët pas pesë ditësh në spitalin spanjoll, përkundër pretendimeve të mjekut se ajo ishte dehidratuar.

Gjithashtu, motra e saj u diagnostikua me infeksionin viral nga një mjek.

Zonja MacIntyre, 25 vjeçe, pretendon se nuk ishte në dijeni për paralajmërimet për shpërthimin e infeksionit viral në vendpushimin spanjoll që prej muajit maj.