Digjet një autobus në hyrje të qytetit të Shkodrës.

Mësohet se autobusi në momentin e ngjarjes ka qenë me pasagjerë.

Nga të dhënat paraprake dyshohet se bëhet fjalë për një defekt teknik.

Nuk ka njoftime për të lënduar nga pasagjerët megjithse frika kë qënë shumë e madhe.

Ngjarja ka ndodhur në Bahçallek në hyrje të qytetit të Shkodrës.

Ndërkohë që policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po heton shkaqet.