Ballina Showbiz 11 këshillat e bukurisë së femrës nga Audrey Hepburn, thjeshtësia vërehet më...

11 këshillat e bukurisë së femrës nga Audrey Hepburn, thjeshtësia vërehet më tepër

 

Mbani mend, nëse ndonjëherë keni nevojë për ndihmë, e gjeni në skajet e secilës dorë tuaj. Duke u rritur, do të zbuloni se keni dy duar: njërën për të ndihmuar veten, kurse tjetrën për të ndihmuar të tjerët, mësohet të ketë thënë aktorja e njohur Audrey Hepburn përsa i përket femrave dhe bukurisë së tyre duke na zbuluar se ku qëndron vërtetë ajo.

Audrey ishte një aktore britanike, modele, kërcimtare dhe humanitare. Njohur në film dhe si një ikonë e modës, Hepburn ishte aktive gjatë Epokës së Artë të Hollivudit. Ajo u rendit nga Instituti Amerikan i Filmit si legjenda e tretë më e madhe e ekranit të femrës në Golden Age Hollywood dhe u fut në Listën Ndërkombëtare të Famshme të Listës së Madhe. I lindur në Ixelles, një lagje e Brukselit, Hepburn e kaloi fëmijërinë e saj mes Belgjikës, Anglisë dhe Holandës. Në Amsterdam, ajo studioi baletin me Sonia Gaskell para se të shkonte në Londër në vitin 1948, duke vazhduar trajnimin e saj të baletit me Marie Rambert dhe pastaj duke luajtur si një vajzë kor në producionet muzikore të West End.

Por ja çfarë mësohet të ketë thënë bukuroshja gjatë një interviste ku e pyetën për bukurinë e vërtetë të femrës.

Për buzë atraktive, flisni me mirësi.

Për sy të bukur, gjeni atë që është e mirë te njerëzit.

Për linjë të mirë, ndani ushqimin me të varfërit.

Për flokë të bukura, lejoni fëmijët që me gishtat e tyre ti përshkojnë së paku një herë në ditë.

Për qëndrim të mirë, ecni me mendimin se kurrë nuk jeni vetëm.

Njerëzve, më shumë se gjërave, i duhet rinovim, rigjallërim, verifikim, gjykim; kurrë mos e refuzoni askënd.

Mbani mend, nëse ndonjëherë keni nevojë për ndihmë, e gjeni në skajet e secilës dorë tuaj. Duke u rritur, do të zbuloni se keni dy duar: njërën për të ndihmuar veten, kurse tjetrën për të ndihmuar të tjerët.

Bukuria e gruas nuk qëndron në rrobat që veshë, figurën e saj apo frizurë.

Bukuria e saj qëndron në sytë e saj, sepse ata janë dera e zemrës së saj, vendi ku dashuria pushon.

Bukuria e gruas nuk është në figurën e saj, por bukuria e vërtetë e gruas qëndron në shpirtin e saj. Ajo është përkushtimi i saj pa interes, dashuria që ajo e shfaqë.

Me kalimin e viteve rritet bukuria e gruas.