Ballina Kryesore Geti shfrytëzon momentin, egërsohet dhe i “ngul dhëmbët” Marinës në sallë (Video)

Geti shfrytëzon momentin, egërsohet dhe i “ngul dhëmbët” Marinës në sallë (Video)

Në momentin e parë kur kanë ngelur vetëm një moment nga e gjithë ajo rrëmujë e dasmës dhe kërcimi Marina ka gjetur pak kohë për të ndarë me fansat e saj një videomesazh të shkurtër por që nuk shkoi siç duhet, Getit nuk i është duruar për t’i shprehur dashurinë gruas së tij.

Dhëndri i ri nuk i ka përmbajtur dot emocionet e tij dhe i ka futur një të kafshuar Marinës në faqe teksa ajo ka qenë duke bërë videon live me fansat e saj. S’po e imagjinojmë fare se çfarë e ka pritur Marinën e gjorë tek muaji i mjaltit e gjatë gjithë jetës!