Ballina Kuriozitet Lexoni kush janë figurat më të famshme që u martuan me kushërinjt...

Lexoni kush janë figurat më të famshme që u martuan me kushërinjt e tyre

 

Që nga e kaluara martesa ka qenë jo thjesht dashuri për personin që do zgjidhje për të pasur në krah por edhe pak marrëdhënie interesi për pronat , pasuritë dhe shumë e shumë gjëra të tjera saqë janë detyruar të martoheshin edhe brenda fisit vetëm për të mos kaluar në dorë tjetër vlerat e tyre monetare dhe pasuritë. 

Më poshtë keni disa njerëz shumë të famshëm që janë martuar edhe këto kohë me gjakun e tyre.

Ish kryetari i New York-ut Rudy Guliani

Mbretëresha Elizabeth II

Kevin Bacon dhe Kyra Sedgwick

Albert Einstein

Presidenti Franklin D. Roosevelt

Saddam Hussein