Ballina Lifestyle Trendet e stinës, behuni gati per te ndryshuar garderoben tuaj. Kjo stinë...

Trendet e stinës, behuni gati per te ndryshuar garderoben tuaj. Kjo stinë vjen me ngjyra

Bashkë me ndryshimet e stinës shfaqen dhe trendet e reja të modës. Ajo për të cilën duhet të bëheni gati është të ndryshoni garderobën tuaj.

Më shumë ngjyra dhe më shumë guxim. Ky dimër do të jetë plot ngjyra dhe si pasojë dhe gjendja emocionale që do të ofrojë kjo stinë do të jetë plot entuziazëm.

“Mos harroni vishuni si ai/ajo që dëshironi të bëheni”.