Ballina Showbiz Olsi dhe Fiorentina thyejnë rregullin më të rreptë të Big Brother

Olsi dhe Fiorentina thyejnë rregullin më të rreptë të Big Brother

Veç disa minuta më parë, Olsi dhe Fiorentina kanë thyer një nga rregullat më strikt të “Big Brother”. Ata janë kapur në flagrancë nga kamerat teksa bëjnë seks poshtë çarçafëve, pavarësisht se kjo gjë ishte rregulli që duhej zbatuar rreptësisht dhe molla e ndaluar për këtë vit.

Kjo nuk hera e parë që ky çift thyen rregullat pasi janë dënuar edhe më parë nga produksioni për këtë gjë.