Ballina Showbiz Shakira e jashtëzakonshme në albumin e saj të ri (FOTO)

Shakira e jashtëzakonshme në albumin e saj të ri (FOTO)

“El Dorado” vjen më 26 maj pas tre viteve heshtje nga rryma latine, pop dhe rap. “El Dorado”, si emri i qytetit të humbur të artë të mitit, është albumi i njëzetë i superstares kolumbiane, Shakira.

Data e nxjerjes globale të albumitpër është sot më 26 maj.Sipas një legjendë kolumbiane, qyteti i El Dorado fsheh tre-thesare. Kështu Shakira e ka menduar mirë për ta quajtur “El Dorado” albumin e ri. “El Dorado” është albumi i parë i Shakira në 3 vjet. Albumi i saj i fundit, emri i saj u shfaq në pranverën e vitit 2014.

Sipas Tgcom, nga 13 këngë, vetëm 3 prej tyre janë anglisht. Në këtë album ajo ka përfshirë edhe këngët që i ka publikuar së fundmi, dedikuar dashurisë së saj ndaj futbollistit Gerard Pique.