Ballina Showbiz Turistet e Britanisë në Mangaluf po kthehen në femra të lira, autoritetet...

Turistet e Britanisë në Mangaluf po kthehen në femra të lira, autoritetet në Spanjë mbyllin një sy

Çmenduria e kësaj vere nuk njeh më kufinj. Tashmë nuk është më nevoja që ju të kërkoni për prostituta nëpër plazhe, pasi vetë turistet po e marrin përsipër këtë ‘profesion’ i cili mbahet për një nga më të vjetërit.

Sipas asaj që raporton Daily Star, turistet britanike të dehura dhe të lëna nga mendt kanë nisur të ofrojnë këtë shërbim lire madje shpesh herë edhe falas . Dhjetëra turiste janë gati që të ofrojnë edhe seks duke nisur nga 15 sterlina pagesë që do të thotë shumë pak për atë çka prezanton femra.

Vendi më i nxehtë vazhdon të jetë Spanja, sidomos Magalufi. Sipas kësaj gazete, policia po mbyll njërin sy përballë kësaj situate. Kjo për shkak se ekonomisë vendase i interesojnë paratë e turistëve dhe kjo sjellje e turistëve mbetet shqetësim në shumë vende të Europës dhe do të fillojë të stresojë edhe shqipërinë që tashmë po hap dyert për akoma më shumë turistë.