Në udhëtimet me tren shpesh të qëllon të shohësh njerëz që flenë, lexojnë, të shikojnë shfaqje televizive ose thjesht të bisedojnë – por tani do të shihni edhe vajza të reja të cilat zgjedhin që të bëjnë selfie…

Vajza e re është filmuar në një metro në New York, ndërsa pozonte para telefonit, të cilin e kishte mbështetur në një nga sedilje.

Pamjet janë shpërndarë në rrjet dhe video është bërë virale, duke shkaktuar të qeshura dhe shumë komente, e në mesin e tyre kishte dhe nga ata të cilët shprehësin xhelozë për vetëbesimin e saj.