Shkoni për të pirë pak por abuzoni me pijen deri në humbje kontrolli. Ju nevojitet një truk për të mos u dehur dhe për të kaluar një mbremje të qetë me shoqërinë.

Majaja mund të jetë zgjidhja juaj, e cila ndihmon shumë sidomos ata që kanë tolerancë të ulët ndaj alkolit.

E vetmja gjë që duhet të bëni para se të shkoni për të dalë me shoqërinë tuaj është të pini një kupë nga kjo përzierje:

Një lugë me maja ( për çdo gotë që keni ndërmend të pini) dhe ndonjëherë është më e lehtë dhe më efikase nëse e përzieni me kos kjo për ta bërë më të thjeshtë për t’u konsumuar.

Majaja e thatë ka një enzimë e cila shpërbën molekulat e alkoolit në karbon, hidrogjen dhe ajër. Është i njëjti proçes që ndodh në mëlçi kur proçeson alkoolin. Kur alkooli bashkohet me enzimën në stomak, proçesi i shpërbërjes fillon dhe funksioni i mëlçisë lehtësohet.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook