Pamjet filmike të një çifti të rriturish, të cilët kryejnë marrëdhënie seksuale në hyrje të një pallati janë publikuar në rrjetet sociale gjatë ditës së sotme.

Në to duken dy të rinj, të cilët përfitojnë nga rënia e muzgut dhe “ia nisin punës”, pa pyetur nëse dikush mund të kalojë e t’i shikojë tërësisht të zhveshur.

Të rinjtë shijojnë marrëdhënien seksuale, ndërsa pranë tyre vihet re se kalon një zotëri, të cilit nuk i bën aspak përshtypje skena e turpshme.

Ndër të tjera, i shqetësuar, mesazhdërguesi shkruan:

Shikoni çfarë skandalesh ndodhin në Tiranë. Hyrjet e pallateve janë kthyer në qendra seksi. Videoja është më e gjatë se kaq dhe duken më shumë gjëra. Vajza kur bën seks nuk duket mirë ngaqë është ulur dhe gjysmën e trupit ka ngritur. Duart ika në tokë”.