Në Maltë , një prift ka njoftuar popullin e thjeshtë për pozicionin e tij si prift famulltar duke u ekspozuar me një makinë luksose të tipit ” Porsche”. Makina e tij llukzose është tërhequr nga një grup fëmijësh. 

Ky ritual i ndjekur nga prifti është përfolur dhe është kritikuar tej mase nga të gjithë ata që e kanë ndjekur në internet.

Fr John Sultana është prifti i cili detyroi grupin e fëmijëve ta tërhiqnin makinën me të brënda, teksa kryente ritualin e falenderimit për qytetarët .