Sezoni i verës ka afruar dhe vajzat janë ato që kërkojnë më shumë nga trupi i tyre që të jetë në formë para se të ekspozohen në plazh.

Shumë prej tyre ndjekin aktivitete fizike apo palestra për të bërë një gjë të tillë, por mundësitë nuk janë të njëjta për të gjithë pasi kushtojnë.

Fotografitë tregojnë metoda për të mbajtur trupin në formë duke hequr barkun dhe duke tonifikuar muskujt me disa ushtrime të thjeshta.

Nuk ka rëndësi ambienti pasi mund të bëhen edhe në dhomën tuaj, mjafton që të ketë pak hapësirë sa për të bërë lëvizjet.