Ballina Kryesore Ambasada Amerikane në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm: Ju ndihmojmë të...

Ambasada Amerikane në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm: Ju ndihmojmë të shkoni në SHBA nëse…

Ambasada e SHBA në Tiranë ka dhënë një njoftim të rëndësishëm në faqen e Facebook për viktimat e dhunës në familje.

Sipas njoftimit të Ambasadës, të gjitha viktimat e dhunës mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë.

“Nëse doni të emigroni në Shtetet e Bashkuara për të jetuar përgjithmonë, duke ndjekur ligjet amerikane të imigracionit ne ju mirëpresim. Ne duam që ju të dini, në të gjitha rrethanat, dhuna në familje, sulmet seksuale dhe abuzimi i fëmijëve janë të paligjshme në Shtetet e Bashkuara dhe garantohen me ligj. Të gjithë viktimat e dhunës në familje, pavarësisht nga statusi i imigracionit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Amerikane.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook