Ballina Kuriozitet Droga Kanabis: Toleranca dhe varësia që ju krijon

Droga Kanabis: Toleranca dhe varësia që ju krijon

Kanabis është një drogë depresive. Drogat depresive nuk të bëjnë të ndihesh medoemos në depresion.

Ato ulin aktivitetin e sistemit nervor qëndror dhe të mesazheve që shkojnë midis trurit dhe trupit. Kur merren doza të larta kanabisi mund të shkaktohen edhe efekte halucinogjen-e.

Ekzistojnë dëshmi se pas përdorimit të zgjatur të kanabisit vjen varësia. Njerëzit që përdorin kanabisin rregullisht mund të zhvillojnë varësinë dhe tolerancën ndaj saj, që do të thotë se ata duhet të marrin sasi të mëdha të kanabisit për të marrë të njëjtin 

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook