Ballina Sociale Studimi i fundit, 70% e meshkujve kanë frikë nga këto femra!

Studimi i fundit, 70% e meshkujve kanë frikë nga këto femra!

Në Francë, 15% e femrave eksperimentojnë me të paktën një tattoo. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shifrat shkojnë në rreth 25%.

Një studim i fundit i publikuar në “Psychology today”, tregon se ndonëse tatuazhi është përhapur së shumti dhe nuk përbën më lajm, ka ende meshkujt kanë frikë nga femrat me tatuazh, sidomos nga ato që kanë mbi dy tatuazhe dhe këta janë të mëdhenj.

Sipas “Psychology today”, rreth 70% e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika:

-Nuk është tip sportiv
-Është pak e motivuar për jetën dhe karrierën
-Pak bujare
-Nuk beson në asnjë fe
-Nuk është shumë inteligjente

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook