Ballina Kryesore VIDEO/ Çifti i moshuar shqiptar, bëhet hit në rrjet

VIDEO/ Çifti i moshuar shqiptar, bëhet hit në rrjet

Një burrë dhe një grua kanë thyer monotoninë duke kërcyer së bashku.

Të dy kanë dhuruar një vallëzim fantastik pa asnjë kompleks, në një nga banjat e Kosovës.

Nën tingujt e një kënge ritmike çifti vallëzojnë dhe nga mesi i këngës i thonë njëri-tjetrit se do ta shohin vetën në rrjetet sociale.