DuaLajm.Com
Flash
Ballina 11 vjeqari nga kosova që mposhti në të njëjtin turne serbin, rusin dhe grekun D46B8B1A-4AA2-4D38-9503-9A60EEF26F0C

D46B8B1A-4AA2-4D38-9503-9A60EEF26F0C