Ballina Sport Braktiset në mëshirë të fatit autobusi i kombëtares shqiptare (Foto)

Braktiset në mëshirë të fatit autobusi i kombëtares shqiptare (Foto)

Autobusi i kombëtares shqiptare me pronësi të FSHF-së mësohet se është braktisur që prej 4 ditësh tek autostrada Elbasan-Tiranë.

Mjeti është përdorur vetëm brenda vendit nga përfaqësueset e moshave të reja dhe thuhet se ka pësuar një defekt gjatë kthimit të kombëtares për në Tiranë pas ndeshjes me Estoninë të shpresave U-21 që u luajt në “Elbasan Arena” më 12 Qershor.

FSHF-ja nuk ka bërë asnjë njoftim zyrtar përsa i përket këtij incidenti me kombëtaren i cili ka mbetur në hije megjithë autobusin.

I parkuar në korsinë e emergjencës në autostradë tregon se në Federatë nuk kanë pasur kohë të merren me autobusin kur situata u bë kaotike pas ikjes së befshme të De Biassit që ka lënë kombëtaren kryesore pa trajner dhe me shumë pikëpyetje përsa i përket ndeshjeve të rradhës. Shpresojmë thjesht që ky autobus të vihet sërish në shërbim dhe të mos harxhohen lekë për faj mos interesimi.