Këngëtari i njohur Stine ka zbuluar se së shpejti do të publikojë një album të ri që përmban 20 këngë.

Dy prej tyre Stine i ka publikuar në platformat muzikore dhe pjesën tjetër pritet t’i nxjerrë në javët në vazhdim. Njëra prej këngëve “S’ka më ti dhe unë” duket se mbart një kuptim shumë të veçantë.

“Kjo është kënga ’S’ka më ti dhe unë’ dhe këtu flas për atë ndarjen e shekullit”, – tregoi Stine.