Beteja vazhdon për studentët e mbarë vendit në Shqipëri, për të fituar edhe tre kërkesa të tjera që ata kanë ndaj qeverisë.   

 

 

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook , pikërisht në faqen Universiteti.Info ata kanë njoftuar se 7 dhjetori do të jetë sërish ditë proteste, dhe i bëjnë thirrje të gjithë studentëve t’i bashkohen asaj duke u mbledhur të gjithë në orën 10:00 para Ministrisë së Arsimit.