Konsumimi i marijuanës, mund të shkaktojë pasoja të ndryshme në shëndetin e njeriut.

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se ka ndryshime mes të ecurës së përdoruesëve të marijuanës dhe atyre që nuk e konsumojnë atë.

Sipas studimit, përdoruesit e lëndës narkotike kanë shpatulla më të ngrira, bërryla më elastikë dhe gjunjë më të shkathët, që lëvizin më shpejt se ata të jo përdoruesve gjatë ecjes. 

Por ndërkohë që janë vënë re ndryshimet në të ecur, studimi ka treguar se nuk ka ndonjë ndryshim përsa i përket mbajtjes së ekuilibrit apo funksioneve neurologjike mes palëve.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook