Niki Minaj nuk ishte personi i parë që ra viktimë e gjuajtjes me kepucë nga Cardi B.

Kjo e fundit e kishte bërë kete gjest edhe më përpara.

Sipas videos, Cardi B ishte ne festën e Love Hip Hop vitin e kaluar kur pati një debat me Asian.

Asaj nuk i pëlqeu shpjegimi i kësaj të fundit kur e pyeti pse nuk i pëlqente Cardi, dhe pa hezitim,hoqi këpucën e saj të kuqe dhe goditi direkt Asian, ashtu siç pritej, plasi nje sherr i madh.

Siç duket reperja e ka si armë mbrojtëse këpucën e saj.