Home Tags Nora Istrefi

Tag: Nora Istrefi

Nora Istrefi (e lindur më 25 mars 1986) është një këngëtare kosovare . Nora filloi karrierën e saj profesionale në moshën 18 vjeçare. Ajo lëshoi ​​albumin e saj të parë Engjëll (Angel) në 2005, me këngë duke përfshirë “Taxi”, e cila solli një shkallë të popullaritetit. Gjatë katër viteve të ardhshme ajo lëshoi ​​tre albume, Opium në 2006, Një tjetër Botëror në 2008 dhe albumin e saj të vetëvetësuar Nora në 2009. Pas vitit 2009, ajo lëshoi ​​një numër këngësh, përfshirë “Le Mama” me Gena, “Big Love” , “Ski me ike” (Ju nuk po largoheni). Nora është vajza e Suzana Tahirsylaj, një këngëtare popullore kosovare në vitet ’80 dhe ’90. Motra e vogël e Nora Era Istrefi është gjithashtu një këngëtare. Nora është në një marrëdhënie me Robert Berishën. Ata u angazhuan më 22 maj 2008 në Prishtinë . Më 2 shtator 2014, çifti u martua në Prishtinë. Ata kanë një vajzë të quajtur Renè.