Ermal Mamaqi ka zgjedhur të vërë në qendër të humorit në emisionin të tij në Tv Klan fushatën elektorale dhe me konkretisht dy liderët e forcave kryesore, PD dhe PS.

Mamaqi ka marrë në një studio një lepurush të cilin e ka quajtur Petrit, dhe i ënë ka vënë përballë foton e Ramës dhe Bashës. Lepurushi nuk është menduar gjatë, por ka ecur dhe është ndaluar tek fotoja e liderit të PS.

Nuk dimë sa i saktë është ky lepur , megjithatë përdorimi i kafshëve si orakuj është një përvojë e përdorur kryesisht në ndeshjet e futbollit, kujtojmë veccanërisht oktapodin Paul dhe parashikimit e tij në kampionatin botëror.