Marrëdhënia e tyre u konfirmua të jetë përsëri në rrugën e duhur pasi ata ishin duke shijuar një udhëtim në Mykonos më parë këtë javë.

Dhe Dele Alli, 23 vjeç vazhdoi pushimet me të dashurën e tij Ruby Mae Barnacle pasi ata u ulën në një anije luksoze.

Ruby Mae, gjithashtu 23, shfaqi trupin e përsosur në një bikini ulliri të gjelbër.