Wikipedia është një botë virtuale ku mund të hulumtosh dhe të kërkosh informacione të ndryshme(jo zyrtare) nga rajoni, bota , por jo vetëm.

Mund të kërkosh për persona të ndryshëm, për moshën e tyre, biografinë etj.

Por çështja qëndron tek njeriu që kërkohet më shumë në Wikipedia?!

Sipas disa kërkimeve, emri i më i ërkuar në Wikipedia, është ai i George W. Bush.

Versioni anglisht i saj, ku çdokush mund të redaktojë, ka më shumë se 5 milionë ndërhyrje dhe është redaktuar rreth 808 milionë herë, ndërsa faqja e Bush është ajo që ka tërhequr më shumë vëmendjen, me 45.862 redaktime që nga krijimi i saj.

Pas ish-Presidentit të SHBA, emri tjetër më i kërkuar është ai i Britney Spears, Adolf Hitler, etj.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook