Të jesh drejtues nuk është dhe aq mirë. Përgjegjësitë janë të shumta, humbet gjumin, nuk të del koha të merresh me jetën personale… dhe mbi të gjitha TI i përket punës.

Por jo çdokush mund ta bëjë këtë. Disa janë të lindur lidera, disa duan të jenë të qetë dhe kanë vendosur të jenë ndërmjet, dhe disa të tjerë edhe sikur tu jepej mundësia do të dështonin.

Në gjuhën e astrologjisë është shprehja ”Të lindur me yll” që do të thotë se disa janë lindur për tu bërë dikush në jetë.

Cilat janë ato shenja, sipas yjeve, që do të bëhen liderë dhe do të udhëheqin të tjerët?

Ja se çfarë thonë yjet:

1. Dashi (21 mars – 19 prill)

Njerëzit më të vendosur i përkasin gjithmonë kësaj shenje!

Janë gjithnjë përpara ta tjerëve, sepse nuk e pranojnë dot faktin të jenë të dytët.

Nëse çdo biznes do të drejtohej nga një dash,ekonomia nuk do të bënte asnjëherë regres.

2. Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Megjithëse peshorja nuk do të ndihej mirë në një pozicion drejtues për shkak të ndjeshmërisë, ajo është ende një “lider” në mënyrën e vet.

Ka aftësinë të balancojë çdo gjë në jetë duke mos dështuar asnjëherë në asnjë fushë!

A nuk është kjo një ndjesi e jashtëzakonshme të dish se ke gjithçka nën kontroll?

3. VIRGJERESHA (23 gusht – 22 shtator)

Virgjëresha nuk përfshihet asnëjherë emocionalisht në situatat, kur këto të fundit mund të prishin punë!

Është një shenjë e ftohtë që di si të mbajë distancë dhe mos të lejojë të tjerët të kuptojnë si ndihen në të vërtetë !

4. PESHQIT (19 shkurt – 20 mars)

Peshqit janë jashtëzakonisht intuitive dhe kjo gjë i bën ata shumë të saktë në parashikimet që bëjnë.

Kësisoj kjo shenjë nuk gabon asnjëherë dhe del gjithmonë një Boss!

5. Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Akrepi është i këmbëngulës, i përpiktë dhe tejet i vendosur!

Këto cilësi e bëjnë atë një shenjë triumfuese.

6. Luani (22gusht 21 shtator)

Luani është një lider, sepse kështu mendojnë të tjerët!
Edhe nëse ju nuk ndiheni të tillë, në sytë e të tjerëve jeni një njeri guximtar, me vision, tek i cili mund të besojnë.