Faqja e udhëtimeve “Point Guy” po kërkon një person për të udhëtuar nëpër botë me tre qenushë të adhurueshëm.

Personi i përzgjedhur do të dokumentojë aventurat e tij në mediat sociale… dhe do të paguhen për këtë gjë.

Sipas listës së punës në “The Points Guy”, aplikanti i suksesshëm do të kalojë verën e tij me tre bulldog francez – Miles, Hootie dhe Swisher – të cilët në kohën e këtij posti kanë mbi 9,000 ndjekës në Instagram.

Praktikanti do të ndihmojë në rritjen e llogarisë së medias sociale të faqes, të shkruajë përmbajtje të udhëtimit të përkëdhelur për faqen e internetit, dhe hulumtimi i dorës së parë që është si të udhëtosh me kafshët shtëpiake.

 

Not our best group photo #monday #wetried

A post shared by Miles + Hootie + Swisher (@thepointspups) on

Sipas listës online, zyra do të paguajë 20 $ në orë, duke punuar rreth 25 dhe 40 orë në javë. Kandidati ideal do të jetë dikush që është social-mediatik, ka aftësi të mëdha të fotografojë, i pëlqen kafshët, ka pasaportë dhe disponueshmërinë për të udhëtuar shpesh dhe mund të punojë jashtë zyrës së internetit të New York City.

Çdokush i interesuar për pozicionin duhet të dërgojë email-in e tyre dhe një video të shkurtër për veten e tyre për të ilustruar pse ata janë të drejtë për punë në [email protected]

Afati i fundit për regjistrim është 15 maj dhe fituesi do të shpallet në uebfaqe para Ditës së Përkujtimit të Fundjavës.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook