Ballina Galeri Aeroplani luksoz që kushton 100 milionë dollarë

Aeroplani luksoz që kushton 100 milionë dollarë

Shumë shpejtë pritet që të ngrihet në fluturim aeroplani më luksoz që është ndërtuar nga dora e njeriut .Ai u prezantua nga kompania Airbus dhe brenda tij gjendet një panoram përmes të cilës mund të shihet qielli.

no images were found