Ballina Teknologji Risia e fundit e ‘PlayStation 4’ i jep prindërve më shumë kontroll...

Risia e fundit e ‘PlayStation 4’ i jep prindërve më shumë kontroll mbi fëmijët

Është e mundur që të vendosen orë të caktuara kur mund të luhet, për shembull nga ora 10:00 deri në 13:00. në fundjavë dhe automatikisht përdoruesi të dalë nga sistemi, në momentin që arrihet limiti i kohës.

Funksioni i ri i kontrollit prindëror u lavdërua nga Chris Byrne, drejtor i përmbajtjes në faqen e TTPM.com.

“Prindërit sot po përpiqen të kufizojnë kohën e ekranit për fëmijët dhe ta kontekstojnë atë. Kjo është një tipar shumë i mirë dhe i fortë për prindërit“, tha ai për mediat.

Përditësimi i softuerit, vjen në mes të rritjes së konkurrencës nga markat si Xbox dhe Nintendo. Nintendo Switch shiti më shumë njësi gjatë dhjetë muajve të parë të saj se çdo konsolë tjetër, por PS4 mbetet lideri aktual i tregut.

Për lojtarët PS4, disa lojëra do të duken më mirë. Me modalitetin e ri “supersampling”, lojërat e një rezolucioni më të lartë në një televizor 4K do të jenë më të ulëta për t’u përputhur me HDTV. Kjo do të krijojë një qartësi më të mirë të imazhit pa kërkuar TV 4K.

Përditësimi gjithashtu sjell më shumë personalizim në tastierë, siç është aftësia për të ngarkuar fotot tuaja dhe për t’i vendosur ato si sfond. Skedat e reja e bëjnë më të lehtë për të parë se çfarë është instaluar dhe blerë kohët e fundit, dhe gjithashtu ekziston një listë e miqve që tregon se kush është në linjë.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook