1. Burri
Gjëja e parë që patë ishte profili i një burri, por a e shihni se ai nuk ka fytyrë? Është për shkak se ju keni një forcë mendore prej 100 njësi, që do të thotë se mendja juaj është e papërmbajtur. Çfarëdo që të ndodhë, ju e dini se si të ruani qetësinë dhe të merreni me problemet që lindin. Stresi nuk është diçka që mund t’i pëlqejë askujt, por mund ta përballoni atë me guxim. Ju jeni një person karizmatik me një dhunti për të udhëhequr. Të tjerët shohin forcë emocionale tek ju, e vlerësojnë atë dhe preferojnë të fshihen prapa jush, sepse e dinë që do të jeni në gjendje të zgjidhni mirë çdo gjë. Nëse nuk ka ndonjë zgjidhje? Asgjë nuk ndodh, ju e keni durim të prisni ose të gjeni çfarë keni nevojë për të vazhduar përpara. Kjo është arsyeja pse ju krijoni përshtypjen që jeni person i fortë si shkëmb.

2. Gruaja
Është e mundur që gjëja e parë që patë në imazh ishte fytyra e profilit të një gruaje, mes reve. Kjo do të thotë që forca juaj mendore është 80 njësi. Ju e doni përballjen me sfidat e reja në jetë dhe në shumicën e rasteve ju gjeni mënyrën më të mirë për të ecur përpara, çfarëdo që të bëni. Nuk i dorëzoheni lehtë zhgënjimit, sepse keni një personalitet të çeliktë. Nëse ndodheni në një situatë të komplikuar, ju përballeni pothuajse gjithmonë pa emocione. Ju i besoni vizionit tuaj për të analizuar mundësitë dhe për të kërkuar rrugën e suksesit të asaj që po bëni. Ju përqendroheni plotësisht në gjithçka që mund t’ju çojë për të arritur atë që ju propozoni, dhe nuk ndaleni, derisa të arrini qëllimin tuaj. Megjithatë, ju keni një dobësi të vogël që është frustruese. Mund të dukeni jo të kënaqur kur nuk arrini objektivat shumë të lartë që i vini vetes suaj. Për fat të mirë, kjo nuk është diçka e qëndrueshme dhe shpesh mund të mbështeteni tek miqtë tuaj për t’u ringritur nga hiri dhe të provoni përsëri një sfidë të re, ose rrugën e drejtë për të kapërcyer një sfidë të tanishme. Ju keni një mendje të fortë.

3. Zogjtë
Në këtë pamje surreale mund të shohim një kafaz me dy pulëbardha që formojnë kapelën e njeriut pa fytyrë. Ndër të gjitha këto është e mundur që zogjtë të tërheqin vëmendjen tuaj për disa momente dhe të ndjeni se keni një lidhje të çuditshme me ta, dhe më të fortë se çdo hollësi tjetër e imazhit. Sipas një psikologu të njohur, forca juaj mendore është 60 njësi. Ju keni më pak forcë krahasuar me njerëzit e mëparshëm, por i tejkaloni ato me fleksibilitet në jetë. Për të tjerët, ju dukeni si një person i fortë sepse nuk ju pëlqen të shiheni si një person i dobët, por brenda jush jeni një person mjaft i vetmuar, me një ndjeshmëri të madhe në zemër. Konsideroni mendimet e të tjerëve kur bëhet fjalë për kryerjen e një detyre, por mund të vuani për shkak të shumë kritikave që merrni. Megjithatë, ju jeni në gjendje të gjeni një zgjidhje të mirë për shumicën e problemeve.