Ky test nuk ka baza shkencore, por mund të jetë një mënyrë interesante për të kuptuar më shumë për disa karakteristika të sjelljes suaj.

Shqyrtoni urën e treguar në figurën më poshtë. Çfarë ngjyre dëshironi ta ngjyrosni?

Të kuqe:

Ju jeni një person i mençur dhe i ndërgjegjshëm i cili e di se si të lundrojë nëpër jetën e tij në mënyrën më të mirë të mundshme. Keni gjithashtu shumë urtësi, aq shumë sa për të ofruar këshilla për ata që kanë nevojë për to. Ju vetëm duhet të kontrolloni padurimin tuaj, sepse mund të dëmtojë qëllimet tuaja të jetës.

Blu:

Ju jeni një person shumë i lidhur me emocionet e tij dhe për këtë arsye ju tentoni të ndiqni zemrën tuaj më shumë se mendjen. Ju i besoni vetes dhe ëndrrave tuaja, dhe nuk i lejoni askujt t’ju shkatërrojë. Megjithatë, ju duhet të kontrolloni impulsivitetin tuaj sepse ai mund t’ju çojë në veprime të nxituara dhe larg objektivave tuaja.

Kafe:

Ju jeni një person i disiplinuar dhe keni një ndjenjë të madhe angazhimi për veten dhe të tjerët rreth jush. Për më tepër, jeni i sinqertë dhe ndiqni synimet tuaja me vendosmëri dhe punë. Megjithatë, ju tentoni të jeni jofleksibël dhe keni vështirësi në pranimin e mendimeve të kundërta. Jini më tolerantë dhe të durueshëm, jeta juaj do të jetë shumë më e thjeshtë.

E gjelbër:

Ju jeni një person që tërheq shumë vëmendje për shkak të personalitetit tuaj. Nga të menduarit, tek mënyra si visheni, ju pëlqen të tregoni qëndrimin dhe kreativitetin tuaj. Kjo është e mirë pasi krijon shumë mundësi në jetën tuaj personale dhe profesionale. Idetë tuaja janë të çmuara dhe të dobishme, vetëm kini kujdes që të mos bëheni arrogantë kur t’i njihni këto aftësi.

E bardhë:

Ju jeni optimistë dhe pozitivë. Ndryshe nga shumica e njerëzve, fazat e keqe e jetës tuaj ju kanë mësuar që të bëheni më shpresëplotë, sepse ju e dini se asgjë nuk ndodh rastësisht, si dhe dini të kapërceni çdo vështirësi. Megjithatë, kini kujdes se siguria juaj e tepërt nuk duhet të shndërrohet në mungesë përulësie.

E zezë:

Ju jeni një person shumë i kujdesshëm në të gjitha fushat e jetës tuaj dhe kjo shpesh mund të japë një përshtypje mosinteresimi. Sidoqoftë, e vërteta është se ju jeni lënduar tashmë në marrëdhëniet e mëparshme dhe doni të mbroni veten, kështu që u hapeni vetëm atyre që keni njohur për një kohë të gjatë. Nuk ka asgjë të keqe me këtë, mos lejoni që jeta juaj të shkojë kot. Jetoni përvojat që keni për të jetuar, ato të mira do të bëhen kujtime dhe ato të këqija do të zhduken.