Tregtarët e Korçës janë ngritur në protesta kundër zhvendosjes në markaton e qytetit.

Ata shprehen se refuzojnë zhvendosjen për shkak të tarifave të larta të qirasë në merkato.

“Protestojmë për 3 arsye. Ne kërkojmë ulje të tarifave, për shkak të konkurrencës së pandershme tek shumica dhe që të mos lejohet më tregtimi tek tregu i vjetër.”, shprehen Tregtarët.