Një triko e djegur me cigare dhe e palarë për gati 3 dekada është shitur në ankand për 334.000 dollarë.

Lideri i Nirvana, Kurt Cobain e veshi trikon e gjelbër gjatë performancës së grupit në MTV “Unplugged” në 1993.

Bluzja nuk është larë që kur e veshi për herë të fundit,

Veshja e të ndjerit thuhet se është triko më e shtrenjtë e shitur ndonjëherë në ankand, pasi u shit në New York të shtunën.

Kurt Cobain vrau veten në prill 1994 në moshën 27 vjeçare.