Një 62-vjeçar ka humbur jetën në Fratar të Fierit pasi është aksidentuar në punë.

Mësohet se viktima është Rushit Brahimaj, i cili është dëmtuar nga një frezë gjatë punës. Mjeti prerës i ka shkruar 62-vjeçarit dëmtime në pjesë të trupit dhe në gjymtyrë duke i shkaktuar plagë dhe gjakderdhje.

64-vjeçari u dërgua menjëherë në spital, por fatkeqësisht nuk ka arritur të shpëtojë dhe ka humbur jetën.