Një video e publikuar në internet, e cila tregon momentin kur një hajdut i dhunuar shtiret si i vdekur është bërë mjaft virale në rrjet.

Për fatin e keq të tij, turmat e egërsuara i kanë vënë zjarrin duke e ndëshkuar në mënyrën më të keqe të mundshme për vjedhjen që kishte kryer.

Nuk ka shumë të dhëna se ku ka ndodhur ngjarja dhe çfarë ka vjedhur konkretisht burri, i cili ka humbur jetën si pasojë e zjarrit të vënë ndaj tij.