Elvana Gjata u rikthye më fuqishëm se kurrë dhe çdo lëvizje që bën kthehet në lajm.

Performanca e jashtëzakonshme  që bëri në koncertin e Prishtinës me rastin e Pavarësisë së Kosovës dhe tashmë është shumë aktive në rrjetet sociale.

Ditët e fundit është folur për një ndarje të mundshme nga partneri i saj,  por s’ka patur asgjë zyrtare. Mirëpo një foto e postuar nga Elvana në Instagram po i çudit të gjithë.

“Sa shumë të paskam dash”, shkroi ajo, por nuk e dimë nëse është me të vërtetë dedikim dhe për kë, apo është thjesht projekti i saj i rradhës.