Një nënë e re mbeti e vrarë aksidentalisht nga vajza e saj dy vjeçare, pasi mbylli dritaren e BMË duke shtypur butonin automatik të makinës, në Bjellorusi

Yulia Sharko, 21 vjeçe, u përpoq ta merrte vajzën nga makina përmes dritares së sediljes së përparme, kur ndodhi edhe ngjarja tragjike.

Fëmija shtypi çelësin automatik – për mbylljen e dritares, dhe xhami vrau nënën e saj.

Burri i saj Artur nxitoi dhe e nxori atë, por e gjeti në gjendje kritike për jetën. Ajo vdiq tetë ditë më vonë nga dëmtimi i trurit në spitalin rajonal Brest, në jug-perëndim të Bjellorusisë.

Gruaja ndërroi jetë, teksa priste të festonte ditëlindjen e 21-të.