Prej disa muajsh Zaimina Vasjari është bërë nënë dhe panvarësisht se është distancuar nga ekrani shqiptar ajo poston herë pas here foto në adresën e saj instagram.

Dëshira për të ndarë lumturinë me miqësinë dhe fansat është një trend për të gjithë emrat e njohur, por ajo që vihet re në fotot e Zaiminës me vajzën e saj janë pikërisht veshjet. 

Ngjyrat janë në harmoni, një vajzë e vogel dhe një e madhe me thuajse të njëjtën veshje. Zaimina kërkon ta prezantojë më së miri vajzën e saj të vockël duke vënë në dukje ngjashmëritë mes tyre.