Gjenden në Tiranë, dy vajzat 15 dhe 19-vjeçe, përkatësisht tezja dhe mbesa të denoncuara nga familjarët e tyre të zhdukura që prej 3 shtatorit.

Pas denoncimit në polici, kryefamiljari Dalip, P mësoi se vajza e tij dhe mbesa ndodheshin në Tiranë në shtëpinë e vajzës tjetër të tij.

Në polici ato kanë thënë se kanë ikur me dëshirë, se nuk i ka nxitur askush. Vajzat janë shprehur se po të lajmëronin familjarët ata nuk do t’i lejonin të iknin në Tiranë.