Një vajzë në plazhin e Lukovës është filmuar tërësisht nudo. Videoja është bërë nga disa pushues familjarë, të cilët kanë mbetur të shokuar nga ajo çfarë kanë parë, për më tepër që gjithçka ndodh edhe në sytë e fëmijëve të mitur.

Siç shihet nga video vajza pasi noton në shoqërinë e një mashkulli del nga deti krejt nudo dhe nxiton me vrap për në çadrën e saj.